İcra Müdürü yardımcısını vurup, intihar etti

Haber Giriş : 21 Ağustos 2006 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adliye'den silah sesleri yükseldi

Kütahya Adliyesi'nde 2. İcra Müdürü daha önceden aralarında tartışma olduğu belirlenen yardımcısını vurduktan sonra intihar etti...

Kütahya Adliyesi'nde 2. İcra Müdürü, husumeti bulunan yardımcısını çalıştığı ofisinde vurduktan sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, sabah 08:45 sıralarında meydana gelen olayda, Kütahya 2. İcra Müdürü Metin Mertoğlu (41), uzun süredir husumetleri bulunduğu öğrenilen Müdür Yardımcısı Sibel Tanrıkulu'nu (39) çalıştığı ofisinde tabancayla vurdu. Ardından silahını başına yönelten Mertoğlu intihar etti. Olay sırasında Mertoğlu'nun tabancasından çıkan mermilerin isabet ettiği, aynı birimde çalışan memur Havva Okan Çalkar da (39) bacağından yaralandı. Yaralı Çalkar Kütahya Devlet Hastanesi acil servisinde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Olayın gerçekleştiği Kütahya Adliyesi 2. İcra Müdürlüğü'nden Mertoğlu ve Tanrıkulu'nun cesetleri otopsi yapılmak üzere Kütahya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 2. İcra Müdürü Metin Mertoğlu'nun kısa bir süre önce Adana Adliyesi'ne tayini çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Cihan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber